Снимка: сп. 032c

Кейт Бланшет винаги е изглеждала нежна и ефирна. Роли като тази на предводителката на елфите Галадриел във "Властелинът на пръстените" ѝ придават романтичен ореол, който този месец се разбива на парчета от летния брой на сп. 032c.

В него 43-годишната звезда е като екшън героиня от някой мокър сън. Със стрела, захапана в алените ѝ устни, и въжета, които обхващат стегнатото ѝ тяло, Кейт е опасна, секси и провокативна. Един поглед върху облеклото ѝ пък може да събуди мъжката фантазия, защото Бланшет е по черен топ без панталони или поли. Кожени ботуши стигат почти до дупето на актрисата и ни карат да забравим, че тя е майка на две деца.

Черните дрехи са на Calvin Klein, Prada, Wolford, Azzedine Alaia и Celine. А визията ѝ не загатва за новата ѝ роля. През март стана ясно, че дамата приема поредното предизвикателство в професията си и може би най-тежката роля досега. Носителката на „Оскар" ще влезе в образа на жена, болна от рак, която планира сватбата си.

Лентата ще е съвместна продукция с HBO е адаптация на творбата „Cancer Vixen: A True Story". В нея Мариса Марчело се бори от 11 месеца с рака на гърдата, докато се готви да мине под венчилото.

Бланшет толкова се трогнала от историята, че е решила да се включи и като продуцент във филма заедно със съпругата на Стинг – Труди.

И преди да видим Бланшет в поредната драма, нека я оставим да ни демонстрира малко екшън! Вижте кадрите от нейната фотосесията за медията в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase