Снимка: сп. Vogue
fallback

Пролетта е сезонът на експериментите и то не само в гардероба, а и в косите. Бионсе стана брюнетка за новото рекламно видео на H&M, докато Наоми Кембъл заложи на русото в бразилския Vogue.

Черната Пантера не е боядисвала косите си, а се е спряла на перука. Дълги, изправени, платинени коси контрастират с тъмното и блестящо, стегнато тяло на топмодела.

Наоми позира по бански и много къси гащета и бюстиета. На един от кадрите тя залага на леопардовите принтове, които я правят още по-съблазнителна.

Броят на медията е озаглавен „Да живее Наоми" и издига в култ напълно заслужено красивата шоколадова перла. 42-годишната Кембъл няма да намерение да отстъпи позициите си на топмодел на никого. Ако продължава по същия начин, нищо чудно да гледаме нейни фотосесии и когато навърши 60.

Дамата просто изглежда убийствено!

Уверете се сами в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 11 години

Играта с боичките при моделите и певици/актриси е нещо естествено. Не че иска да се представи за блондинка, или иска да е такава. Въпрос на изкуство и въображение.

14

ау!

преди 11 години

Защо му е туй фейс на тоз маймун?!

13

....

преди 11 години

уникална жена, като пантера е какво тяло, какво излъчване страхотна жена е просто страхотна . Завиждам и за краката. Всеки си има вкус, но не може да отречете че тялото и е убииствено :)

fallback