Снимка: сп. People

Напоследък актрисата Гуинет Полтроу е сред най-коментираните знаменитости в Холивуд. И то не заради ролята ѝ в нашумелия филм „Железният човек", а заради участието ѝ в две противоречиви класации. Този месец блондинката оглави листата на най-мразените знаменитости в Холивуд на сп. Star, а сега застана начело и на класацията за най-красивите жени според сп. People.

Определянето ѝ за неземна красавица и за жената с „непроменящо се през годините излъчване" провокираха доста коментари в Twitter, повечето от които – негативни.

40-годишната звезда успя да изпревари колежките си Дженифър Лорънс, Аманда Сейфрид и Бионсе, което според коментиращите е направо нелепо.

„Ако Гуинет е най-красивата жена на света, то аз съм десетократен олимпийски медалист и пилот от „Топ гън", бе едно от изразените мнения в социалната мрежа.

„ПР-ът на Гуинет определено е спечелил своя празничен бонус за тази година", добави друг.

Полтроу постоянно излиза в медиите с някакви съвети за готварство, грижа за семейството и обяснява на хората как се поддържа слаба. Информации, че държи децата си на диета и желанието да убеди всички колко здравословно живее, само подразниха аудиторията и тя я заклейми като досадна, което ѝ спечели и първо място в класацията на сп. Star.

Съпругата на вокалиста на Coldplay Крис Мартин изглежда не се е впечатлила от мнението на читателите на медията и продължава да натрапва начина си на живот от страниците на People.

В списанието тя за пореден път споделя колко усилено тренира и как обича да ходи спортно облечена. „Вкъщи се нося по тениска и джинси. Почти не слагам грим. Така семейството ми е свикнало да ме вижда", споделя дамата, а относно уроците си при фитнес гуруто Трейси Андерсън тя казва: „Така се чувствам по-млада и по-силна. То е като миенето на зъбите, просто го правя".

Вижте снимките на Гуинет в People, накарали медията да я обяви за „най-красивата", в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase