Дженифър Анистън, Снимка: Reuters

През пролетта по традиция се правят доста сватби и то не само у нас. Дори в Холивуд няколко звездни двойки дадоха заявка за венчавка преди лятото.

Брад Пит и Анджелина Джоли планират да сложат халката след фестивала в Кан (края на май), а Дженифър Анистън и половинката ѝ Джъстин Теру щяха да последват примера им. Но плановете не винаги успяват да се изпълнят.

Звездата от „Приятели" сподели наскоро, че още не си е избрала рокля, а сега стана ясно, че сватбата се отлага.

Анистън и Теру все още са „лудо влюбени" и ще станат семейство, само че в края на лятото.

„Дженифър и Джъстин са много спокойни за сватбата. Тя със сигурност ще се състои тази година, но имат различни идеи за нея. Няма проблем в отношенията им и са по-влюбени от всякога. Той не сваля ръцете си от нея. Просто Джен иска голяма сватба с всички нейни приятели, докато Джъстин държи на нещо по-скромно. На този етап очакваме сватбата да бъде в края на лятото, преди началото на септември", разкри източник пред MailOnline.

Първоначално и Анистън виждаше сватбата си като малко, интимно събитие. Тя многократно е заявявала, че не иска венчавката ѝ да бъде като тази с Брад Пит, която се превърнала в истински „цирк" заради огромния интерес на медиите. Според слуховете тогава актрисата е платила 1 млн. долара, в които се включвала украса от 50 000 цветя и фойерверки в рамките на 13 мин.

Този път Джен е наела сватбения агент Кевин Лий, който издаде следното: „Те няма да плащат милиони за събитието и няма да има стотици непознати хора, които не познават".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase