Хали Бери; Снимка: Reuters

Те са красиви, богати и могат да коригират телата си по всякакъв начин. Някои успяват и да „победят времето“ и то не само визуално, а и биологично. Красивите холивудски диви все по-често стават майки след 40, което като цяло лекарите определят като рискова бременност,

46-годишната Хали Бери доказа, че когато желаеш нещо силно, мечтите се сбъдват. Този месец дамата сподели, че е бременна с второто си дете, което този път е от годеника ѝ Оливие Мартинес.

Бери има и 5-годишна дъщеричка Нала от връзката си а Габриел Обри.Но тя не е единствената звезда, която се решава да роди след 40-годишна възраст. Марая Кери, Никол Кидман и Марая Кери са само част от холивудските красавици, станали майки на по-късен етап от живота си.

Взимайки пример от тях, много жени по света получават известно спокойствие и надежда, че макар часовникът им да тиктака, майчинството за тях е мисия възможна. Дали ще заченат по естествен път, инвитро или ще се сдобият с дете с помощта на сурогатна майка, майчинството е дар, който всяка жена прегръща с отворени обятия.

Вижте кои знаменитости решиха да си поживеят преди да станат родители, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase