fallback

Общ преглед
В една ситуация от мача между Ливърпул и Челси снощи Луис Суарес захапа силно ръката на Бранислав Иванович, за което трябваше да получи директен червен картон, но за негова радост реферът не го видя.

Изключително странното поведение на футболиста, което не остана незабелязано от камерите, буквално взриви интернет. Зевзеци от цял свят започнаха да правят забавни колажи с постъпката на нападателя.

Уругвайската звезда на Ливърпул се извини за "канибалската" си постъпка по време на дербито срещу Челси вчера, което завърши 2:2.

След мача Брендън Роджърс отказа да коментира случая, преди да изгледа обстоен видеозапис, но самият Суарес осъзна грешката си и поднесе извиненията на Иванович, както и на целия негов отбор.

"Дълбоко съжалявам за непростимото ми поведение по време на мача с Челси", заяви урусът в изявление пред официалния сайт на клуба.

"Извинявам се за случилото се. Опитах се да се свържа с Иванович и да говоря лично с него за това".

"Искам да се извиня също и на моя мениджър, както и моите колеги за това, че ги разочаровах".

Малко по-късно след официалното си извинение Суарес написа в Twitter, че се е свързал по телефона със сръбския национал и му се е извинил.

"Току-що говорих с Иванович по телефона и му се извиних. Благодарен съм, че ми прие извинението".

Един от шефовете на отбора Йън Айри пък разкри, че въпросът с постъпката на Суарес ще бъде разгледан от клуба.

"Луис се извини за действията си днес, но поведението му не е подобаващо за играч, който носи екипа на Ливърпул. Ще се занимаем с въпроса вътрешно, но ще изчакаме и решението на ФА", подчерта той.

Още спортни новини от света четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Boroka

преди 11 години

Суарес... НЕ СИ ТИ КОГАТО СИ ГЛАДЕН !!!

20

Анонимен

преди 11 години

Евра си е жив *** просто е прекалено добър и скандален, затова го мразите. Ако същия беше в любимия ви отбор друга песен щяхте да пеете. Суарез е най-добрия футболист в първенството

19

Анонимен

преди 11 години

Да видим дали с новите собственици ще останат селските заглавия в сайта...

fallback