Снимка: сп. Elle
fallback

Коя е новата мис Екстраваганца? Рита Ора със сигурност може да се конкурира с Лейди Гага с някои от своите тоалети, а и с таланта си. 22-годишната певица, която се изявява под „крилото" на Джей Зи обаче, смая зрителите и посетителите на Европейските награди на MTV, когато се появи с разкошна червена рокля на марката Marchesa. И тогава всички забелязаха жената Рита, а не бунтарското хлапе с оръфани дънки и кичозни аксесоари, с които се появява в някои свои клипове.

Списание Elle пък реши да експериментира с визията на звездата в един по-арт вариант. Ора излиза на корицата на броя, посветен на „Жените в музиката". Тя се превръща в Мики Маус с ушички, мустаци и черно бюстие на Calvin Klein, а след това слага убийствена розова рокля с воланчета на Chanel и черни ръкавици.

На всеки кадър Рита е различна, хем секси, хем стилна, хем някак необикновена. Прическите ѝ са достойни за кралска сватба, а тоалетите за артистична сценична изява.

Вижте какво казва дамата пред Elle:

За идолите си в детството Spice Girls: Спомням си как ги гледах в възхищение, без дори да съм ги виждала на живо. Страхотно е да можеш да видиш някой, който не си считал за човек, а всъщност той е такъв.

За срещата си с Джей Зи през 2009 г. : Не съм си представяла, че ще отида в Ню Йорк, за да се срещна с едни от най-големите музикални изпълнители и продуценти на нашето време.

За това, че не позволява на продуцентската компания да определя музиката ѝ: Това никой изпълнител не трябва да го позволява. Все едно някой да ти казва какво да пееш.

За роклята си Marchesa на музикалните награди на MTV : Отидох при дизайнера на лейбъла Джордия Чапман и ѝ казах: „Здравей, аз съм Риа. Искам да облека твоята рокля". А тя ми отвърна: "Коя рокля?" . Та те продават по 10 милиона рокли. Тогава се сетих нещо и извадих телефона си: „Виж, имам роклята на телефона си. Тази червена рокля трябва да бъде на моето тяло".

A снимките можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Даа

преди 11 години

Рита Хора... :) Хубав и забавен уикенд на всички!

4

NOLF

преди 11 години

С 10 тона грим ... вижте я без грим един път и няма да искате втора снимка да погледнете.

3

Анонимен

преди 11 години

Какъв е тоя щъркел?

fallback