fallback

Aктрисатa Елен Колева отрече да има връзка с колегата си от сериала „Фамилията" Иво Аръков.

Напоследък тръгнаха слухове, че сексапилната брюнетка излиза с красивия си колега, тъй като двамата все по-често могат да бъдат видени заедно на светски партита. Това накара някои медии да им припишат интимни отношения, но красавицата категорично ги отрича.

„Не сме гаджета. С Иво сме само добри приятели. Познаваме се отдавна, но отскоро станахме по-близки покрай работата и общи познати", обясни Елен пред списание "LOVE style".

Все още не е съвсем ясно дали Елен, която танцува в шоуто "Dancing Stars", е срещнала отново любовта след бурната си раздяла с доста по-възрастния бизнесмен Александър Найденов.

По нейни думи двамата са се разделили заради неговата болезнена ревност, той пък я обвиняваше в медиите, че тя му е изневерявала редовно.

Засега Елен не коментира и добрите си отношения със своя партньор на дансинга - Калоян, с когото продължават да получават добри оценки за танците си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

хаха

преди 11 години

Елена я хвана досрамя от подлата "новина" която пусна това момче по нейн адрес и сега бърза да опровергава :D

12

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се, че някой ви плаща да ги рекламирате тия, иначе нямаше как да сме чували за тях. Сега като прочетеш и почнеш да се чудиш - абе тоя кой беше - ааа, сещам се, от оная статия, дето казал, че не бил секссимвол, ама я да взема аз да видя в какво участва... и т.н., току-виж сте ни зарибили. Ама няма да стане.

11

Анонимна

преди 11 години

Тази за каква се смята. Не се ли вижда, че е играчка в ръцете на мъжете. Не виждали, че не е от харесване, а от това, че на всекиго се предлага. Освен едната дума ..... има и друга пач*вра.

fallback