Снимка: сп. The New York Times T Style

Красотата и магическата аура на Джулиан Мур буквално струят от корицата и страниците на сп. The New York Times T Style. 52-годишната актриса има шотландски корени (майка ѝ е шотландка), което ѝ придава неповторимо излъчване.

Много лунички са пръснати по бялата кожа на дамата, която не влиза в типичния идеал за красота на Холивуд, но с безспорния си талант е уважавана и желана актриса.

В медията Мур дава на фотографите доста близък достъп до лицето си. Луничките са скрити под пластове макияж и кожата на актрисата е по-бледа от обикновено. Гримът е сведен до фон дьо тен, пудра и спирала. Но най-впечатляващото не са синьо-зелените очи на Джулиан, а къдравите ѝ коралови коси, които я превръщат в една жрица. От кадрите струи дивото и мистичното, което сякаш граничи с нотка лудост.

Но Джулиан е си е съвсем нормална и разумна жена, която просто лесно приема всякакви образи. В последния си филм тя играе майка – роля, позната ѝ и от реалния живот.

Вижте какво казва за своите превъплъщения актрисата:

За ролята ѝ на майка в лентата "Carrie": Единственото семейство, което тази жена има, е детето ѝ. И всичко, което прави, е да предупреди дъщеря си за света навън - „Те ще ти се смеят и ще те наранят", ѝ казва тя. И най-ужасното нещо е, че е права.

За първата ѝ изява на сцената като червенокосото момиче в „Чарли Браун": Седях на сцената и ядях сандвич, докато Чарли Браун ми говореше. Бях много изплашена. Не изпитах никакво удоволствие тогава.

За ролята ѝ на Сара Палин в „ Game Change": Смятам, че каквато и роля да приемеш, трябва да изпитваш малко състрадание към героя си като човешко същество. Тя беше в извънредна ситуация. Притежаваше естествена харизма и луда вътрешна увереност.

Вижте дивата страна на Мур в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase