Снимка: сп. i-D

Тя е истинско съкровище в ръцете на стилистите и гримьорите. 20-годишната Карли Клос лесно се преобразява в страстна изкусителка, жена вамп, палаво момиченце, деликатна фея и т.н. Малко грим и подходящи дрехи вкарват модела в различни роли за секунди.

Ето защо Карли е търсено лице в модния бранш и любимка на редакторите от модните списания. Колкото и често да снима фотосесии, тя продължава да бъде актуална, защото навсякъде е различна.

Този път тя просто ще бъде себе си – игрива, усмихната, любопитна и много енергична. В новия брой на сп. i-D Magazine Карли дава воля на детското в себе си. В модния бранш се налага да пораснеш бързо и още в ранните си години слабите хубавици се чувстват преждевременно остарели от постоянната динамика, пътуванията, тоновете грим и стреса.

Гримьорите този път са пощадили Клос. Тя е с лек грим, небрежна прическа и може да се държи като абсолютно дете пред обектива на Мат Джоунс.

„Обичам да задавам много въпроси. Невероятно любопитна съм и винаги искам да съм наясно защо как нещо се случва. Не знам дали това е заради възрастта ми или просто така е устроен мозъкът ми", казва сладураната пред медията.

„Искам да разбера дали има други галактики и форми на живот. Надявам се да живея достатъчно, за да мога да пътувам в Космоса и вероятно един ден да видя лично извънземно", добавя Карли.

Тя е само на 20 години, така че сигурно ще успее да реализира тази своя мечта. А докато това се случи, ще се радва на скъпите дрехи, които представя и на креативността, с която се сблъсква в модния свят.

За фотосесията в сп. I-D Карли облича тоалети от колекциите на Gareth Pugh, Vivienne Westwood, Alexander McQueen и Marc Jacobs. Цветовете са класическото черно, бяло и червено, а парчетата са предимно спортно-елегантни рокли, панталон(к)и и поли, които се разкрояват и дават свобода на движението.

Вижте кадрите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase