Сара Джесика Паркър, Снимка: Reuters

Има ли човек без хоби или страст? Вероятно не. Просто не всички се споделят шумно, защото някои са по-особени и тесногръдите хора биха ги квалифицирали като „луди".

Ако си жена, ти е простено да имаш фетиш към определени модни продукти. То някак е естествено, защото суетата е най-вече женски „грях". Ако имаш и пари, то манията ти може да придобие реални размери. Като например да се сдобиеш с 3000 чифта обувки!

Не се шегуваме, защото това каза самата Селин Дион. А после допълни: „Вижте, някои хора си купуват наркотици, а аз обувки". За страстта на певицата се знае отдавна. Но тя не е сама в своята „лудост". Доста нейни колежки споделят тази любов към високите токчета, макар и с по-скромно количество в гардероба си от тях.

Например Сара Джесика Паркър, която дори в интервю за модно списание заяви, че високите обувки са увредили стъпалата ѝ, но тя пак няма да ги свали от краката си. Героинята ѝ в „Сексът и градът" Кари Брадшоу също е ревностен почитател на този аксесоар и ето че „Маноло Бланик" покори и Сара.

Вижте кои са другите звезди, които имат фетиш към обувките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase