Снимка: сп. Vogue
fallback

Макар че е с близо половин век по-възрастна от повечето модели, които красят първата страница на Vogue, Тина Търнър успява да прикове погледите със своята забележителна фигура и младежко излъчване.

Певицата е истинска легенда в музикалния свят, а сега ще се превърне и в такава в модния. Дамата е най-възрастната жена, позирала за корица на Vogue. Тя открадна тази „титла" от 62-годишната Мерил Стрийп, която миналата година се появи в американския вариант на модната Библия.

Тина направо сияе в черен панталон и сако на Armani. За съжаление на читателите, тя не показва забележителните си крака, които толкова години са давани за пример на корицата, а във вътрешните страници редакторите са ги „скрили" в дълъг панталон и пола до коляното. Снимките са дело на Калудия Кнопфел и Стефан Инделкофер.

Търнър е име в музикалния бранш, но за нея усилено се заговори и по друга тема. Дамата се отказа от американското си гражданство, за да се сдобие с швейцарско. Тина от години живее в страната на часовниците и банките, където е и любимият ѝ Ървин Бах.

Наскоро изпълнителката на „Simply The Best" сподели пред швейцарския вестник Bild: "Много съм щастлива в Швейцария. Тук се чувствам у дома. Не мога да си представя по-добро място, на което да живея".

Търнър е считана за най-успешните певици на всички времена. Звездата ѝ изгрява в средата на 60-те години на миналия век и оттогава до сега тя е продала над 200 милиона копия от своите албуми. Тя е носителка на 8 награди „Грами" и продала повече билети за концертите си от всички соло изпълнители в музикалната история до момента.

Наричат я баба Тина заради годинките ѝ, но на страниците на Vogue тя ни най-малко не прилича на баба. Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

!!!

преди 11 години

ВЕЛИКА!КЛАСА!КЛАСИКА! ПРОСТО ТИНА ТЪРНЪР!!!!!

11

Анонимен

преди 11 години

За Тина може да се каже само една дума. ВЕЛИКА! А като си помислите колко тежък е бил животът и с Айк! И номер 2, точно за това Тина никога не е взимала и предполагам и никога няма да взима наркотици, защото е видяла в какво се е превърнал Айк Търнър заради тях.

10

?

преди 11 години

Била съм на два нейни концерта , Страхотно изпълнение , талант и енергия, която завладява всички.Да е жива и здрава и все така хубава !

fallback