Адел, Снимка: Reuters
fallback

Изпълнителката на „ Skyfall" Адел успя да шокира южноафрикански милионер, след като пожела да ѝ плати 2,5 млн. британски лири, за да забавлява гостите на сватбата на дъщеря му.

Певицата поиска от Вивиан Имерман, който е производител на плодови сокове в Южна Африка и състоянието му се оценява на 400 млн. британски лири, да ѝ плати по 100 000 британски лири за всяка минута с микрофон в ръка.

Адел била готова да забавлява гостите в рамките на 25 минути на събитието, което ще се проведе в лондонския хотел "Grosvenor House". Милионерът обаче се шокирал от сумата и решил да се откаже от услугите на звездата.

Преди три години той плати стотици хиляди лири на Ейми Уайнхаус, за да пее на сватбата на най-голямата му дъщеря и искал да направи същото и с Адел, пише Female First.

След като тази година певицата се сдоби с „Оскар", тя значително е завишила хонорарите си. Очаква се скоро да подпише сделка и с козметичен бранд, от която да прибере 10 млн. британски лири. Спрягат се марките Estée Lauder, L'Oréal и Dior, които ще се борят Адел да стане тяхно лице.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Ето това иска да ни пробута чифутокрацията днес. Фалшивите западни ценности на някакъв самозабравил се елит.

56

dd

преди 11 години

Eбати, накъде отива тоя свят - певци, танцьори , актьори и секакви такива получават милиони пъти повече от един лекар например.

55

николай

преди 11 години

Абе,тази познавали парите??/

fallback