Адел, Снимка: Reuters

Изпълнителката на „ Skyfall" Адел успя да шокира южноафрикански милионер, след като пожела да ѝ плати 2,5 млн. британски лири, за да забавлява гостите на сватбата на дъщеря му.

Певицата поиска от Вивиан Имерман, който е производител на плодови сокове в Южна Африка и състоянието му се оценява на 400 млн. британски лири, да ѝ плати по 100 000 британски лири за всяка минута с микрофон в ръка.

Адел била готова да забавлява гостите в рамките на 25 минути на събитието, което ще се проведе в лондонския хотел "Grosvenor House". Милионерът обаче се шокирал от сумата и решил да се откаже от услугите на звездата.

Преди три години той плати стотици хиляди лири на Ейми Уайнхаус, за да пее на сватбата на най-голямата му дъщеря и искал да направи същото и с Адел, пише Female First.

След като тази година певицата се сдоби с „Оскар", тя значително е завишила хонорарите си. Очаква се скоро да подпише сделка и с козметичен бранд, от която да прибере 10 млн. британски лири. Спрягат се марките Estée Lauder, L'Oréal и Dior, които ще се борят Адел да стане тяхно лице.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase