Снимка: сп. The Edit

За феновете Сара Джесика Паркър винаги ще си остане Кари Брадшоу от „Сексът и градът". Актрисата, досущ като своята героиня, винаги изглежда елегантна, усмихната и очарователна. Дамата направи поредната си силна фотосесия за дигиталното списание The Edit, където се вижда нейната класа и елегантност.

И макар че наскоро призна, че високите токчета са увредили стъпалата ѝ, тя стоически позира с тях и дори се усмихва.

Снимките са дело на фотографа Алекси Любомирски, а разкошните дрехи, които актрисата носи, са на марките Saint Laurent, Victoria Beckham, Valentino и др.

Ето и някои акценти от интервюто на дамата:

За това, че актрисата Анна-София Тоб играе младата Кари в „Дневниците на Кари": Не знам точно какво да кажа. Тя е страхотно момиче и ми се иска да се чувства добре в тази роля, но е някак странно.

За влиянието на „Сексът и градът" върху дамите: „Мисля, че сериалът насърчава жените да споделят повече. Не знам дали ги прави по независими и еманципирани. Колебая се дали сме пионерки в нещо ново или просто даваме глас на нещо, което е там някъде. Но признавам, че има връзка".

За това, че се превръща в продуцент: „Това, че съм отговорна за други хора, ми дава известно чувство на гордост. Обожавам да се грижа за нуждите на другите, да разпределям бюджети, да боравя с финанси, да бъда част от някакви грандиозни разговори, да промотирам един продукт... идеята да му вдъхна живот ме вдъхновява".

Вижте снимките на Сара в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase