Адел, Снимка: Reuters

Британската певица Адел планира да се премести в Америка със сина си Анджело и любимия си Саймън Конеки. Звездата се е насочила към Лос Анджелис, защото много ѝ харесал след престоя ѝ в дома на Пол Макартни преди наградите „Оскар".

„Адел вижда предимствата да отгледаш дете в Америка. Там може да излиза и да се радва на живота, без да бъде притеснявана. Тя смята, че Лос Анджелис е страхотно място за малко дете и ще има възможност да се съсредоточи върху новия си албум", каза близък до дамата пред Daily Mirror.

„Адел може да си позволи да направи студио в къщата си", допълни още източникът.

За избора на нов дом в САЩ певицата се е консултирала с Роби Уилямс. Двамата са не само колеги, а и приятели и изпълнителката на „ Someone Like You" често си общува със съпругата му Айда Фийлд.

„Адел и нейният мъж Саймън се оглеждат за имот в Бевърли Хилс. Роби и Айда я посъветваха да се установи там, защото има повече „въздух" и ще има лично пространство, за да се наслаждава на живота", допълни източникът.

Неотдавна звездата си купи имение за 7 милиона британски лири в Западен Съсекс и апартамент в Нотинг Хил за 800 000 лири.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase