Снимка: сп. Esquire

Рейчъл Уайз ще стопли мъжките сърца през месец април от корицата на Esquire. За разлика от много свои колежки и други знаменитости съпругата на г-н Бонд – Даниел Крейг, пази приличие и не се разголва особено. Във фотосесията тя позира с червено боди, а еротиката идва от леко замечтания й поглед.

В медията Уайз отново не изпада в подробности за личния си живот, но обяснява на читателите кое я спира да разказва повече детайли за отношенията си с Крейг.

Освен това Рейчъл издава, че е готова да се изправи срещу съпруга си на екран. Разберете къде и защо от самата нея.

Ето и някои акценти от интервюто:

За избора на интересни роли: Някои от ролите, към които съм привлечена, не са никак комерсиални. Което за мен е дяволски интересно. Те не се вписват в жанра.

За това, че не дискутира връзката си с Даниел Крейг: „Има доста хора, които са част от тази връзка, включително и деца, които вече порастват. И те не са ни избрали за техни родители. Така че не мисля, че е честно ние като техни родители да говорим за живота си публично.

За идеята да играе злодейка в следващия филм за Бонд: Много бих искала. Не бих отказала подобна роля. Не съм сноб в шоубизнеса.

Снимките на Рейчъл, можете да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase