Снимка: сп. Marie Claire

Емили Ван Камп е крехка жена, но това не ѝ пречи да бъде достатъчно отмъстителна. Блондинката играе главната роля в сериала на ABC "Отмъщението", който се върти и по родния ефир. И както виждаме от героинята ѝ – не е нужно да имаш камара мускули, за да бъдеш заплаха за някого.

Извън екрана блондинката ни най-малко не е страшна. Актрисата, която е имала обещаваща кариера като балерина, позира за новия брой на Marie Claire. И тъй като хората я идентифицират с героинята ѝ Емили Торн, тя носи цветовете на агресията – черно и червено.

Редакторите акцентират на отмъстителния ѝ филмов образ и за да го подчертаят, ѝ дават за компания два добермана. В красива черна дълга рокля, оформени платинени къдрици и невинен поглед, Емили може да накара всеки да се влюби в нея.

Но дамата вече е заета! Тя излиза с колегата си от сериала Джош Боуман, с когото има връзка от началото на 2011 г. Двамата дори живеят заедно в Лос Анджелис и актрисата издава някои детайли от тяхното съжителство.

„Той не си изчиства чиниите, преди да ги сложи в миялната машина. Гордее се, че го е направил, но после аз трябва да ги вадя, чистя и да ги поставям обратно. Харесва му, когато се ядосвам. Смята, че имам забавно изражение", споделя Емили за битовизмите, от които дори звездите не могат да се скрият.

Актрисата допълва, че половинката ѝ винаги успява да я разсмее. Тя е щастлива с него и вече мисли за семейство, защото обожава децата.

„Определено мисля, че получавам треска за бебета, когато съм около такива. Като едно от четири деца, винаги съм искала пълна къща и така си представям и моята собствена. Много от приятелите ми вече са женени с деца. Често се сравнявам с майка ми, която на моята възраст е имала две деца. Но в момента работя много и „Отмъщението" е моето бебе. И то ме лишава от сън точно, колкото и едно дете би го направило".

Актрисата споделя в медията и за своите любовни разочарования в миналото.

„Сърцето ми беше разбито жестоко веднъж. После имах връзка с ужасен човек. И двете ми несполучливи любови бяха много болезнени, но и ми бяха полезни. Научиха ме как искам да се държат с мен и какво повече не бих допуснала в живота си", казва звездата.

Героинята на Емили в „Отмъщението" е интересен образ. Макар да е изпълнена с омраза, тя буди възхищение и е смятана за една от „добрите" в сериала.

„Тя е един от тези антигерои, които всеки би заобичал. Но не смятам, че някога ще намери щастие. Тя живее само с идеята за грандиозния си план за отмъщение. Най-голямата ѝ битка е да запази верните си хора до себе си, докато върши тези ужасни неща. Емили има поведение на социопат, но има и сърце. Един от най-големите недостатъци в това приключение за нея е, че не може да раздели това, което прави, от това, което чувства", разкрива актрисата.

Вижте снимките на прелестната отмъстителка в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase