Снимка: сп. GQ
fallback

Итън Хоук реши да покаже малко от класата си в немското GQ. Актьорът, който е и режисьор, рядко застава пред камерата като модел, защото не обича да говори много за себе си, нито излишното медийно внимание.

Тази година Хоук не бе сред номинираните за „Оскар" и може би това провокира негативните му коментари относно самите награди. След тях той каза пред медиите, че не одобрява начина, по който Американската киноакадемия превръща киноизкуството в състезание.

Звездата от „Гатака" се обяви срещу комерсиализма в киното и стремежа на режисьори и актьори да пълнят с печалби бокс-офиса.

Въпреки мнението си за отличията Итън има две номинации за „Оскар" в кариерата си - за поддържаща роля във филма от 2002 година "Тренировъчен ден" и за адаптиран сценарий за "Преди залез" от 2004 година.

Може би, ако накрая се сдобие с най-престижната статуетка с света на киното, той ще прегърне идеята за ежегодното събитие на червения килим. Още повече че костюмите много му отиват и прилича на истински джентълмен, както се вижда от фотосесията за GQ.

Кадрите са правени от фотографа Джем Митчел и можете да ги видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Зиг

преди 11 години

А, сетих се! За първи път ми направи впечатление в "Преди изгрев". Определено чаровник.

4

Зиг

преди 11 години

Определно го харесвам. Като мъж. Не знам много негови филми. Може би 2-3 само.

3

Касандра

преди 11 години

Фотосесията не ми харесва, прилича ми на облицовано дърво

fallback