Брад гледа с Анджи шестте им деца, но все още се чувства несигурен. Снимка: Reuters
fallback

Анджелина Джоли казала на годеника си Брад Пит, че нейният бивш любовник - ирландският актьор Колин Фарел, бил супер между чаршафите, пише сайта Showbizspy.com.

"Брад се ядоса много, когато Анджи му призна, че Колин е супер любовник", заяви източник, близък на двойката. "Оттогава той консумира обилно количество алкохол, а и напоследък е запуснал доста външния си вид".

Анджелина и Колин изживяха кратка афера, след като се запознаха на снимачната площадка на общия им филм "Александър" през 2004 година.

"Анджи тогава беше много дива и щура, а и Колин беше такъв. Двамата бяха с ненаситен сексуален апетит", продължава източникът.

Брад дочул мнението на годеницата си за Фарел, докато тя разказвала подробности за него на бившия си съпруг - Били Боб Торнтън, и то по телефона.

"Това се случи през януари. Брад чул Анджи да обяснява на Били, че Колин е страхотен човек и най-добрият любовник, който някога е имала. След това Брад настоя тя да му разкажа всичко за връзката си с ирландеца и тя си призна, че се е надявала да има общо бъдеще с него, но Колин не е бил готов за семейство по онова време."

Според източника Анджи говори тези неща на Брад, за да го накара да ревнува, като това бил нейният начин да го контролира и да я желае повече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Десито

преди 11 години

Брад Пит беше символ за мъжка красота,ама преди 10 год. Сега просто има вид на нечистоплътен *** с тая дълга мазна коса..........

11

Анонимен

преди 11 години

Тая не е спряла да го тормози още от началото, ама ммъжете си падат по такива жени. Той отдавна се занемари физически.

10

Анонимен

преди 11 години

ахахахаххаха честно ли бе днес.бг ?? хахаххааха само толкова ли успяхте да изровите от жълтата преса?? разочарована съм! 100% тази жена, която има 6 деца с настоящия си мъж, за който скоро й предстои сватба, абсолютно разбира се ще говори с бившич си алкохолизиран мъж по телефона за още по-бившия си и още по-алкохолизиран мъж, при това за сексуалните им изживявания! а след това, както е прието, ще отиде да повтори и на въпросният настоящ мъж съответната история с подробности. Ей тва е журнализъм

fallback