Снимка: сп. Da Man Fashion
fallback

Представяме ви едно наистина горещо попълнение на Холивуд, а именно красивия актьор от „Професия: Стриптийзьор" - Мат Боумър. Синеокият тексасец позира за корицата на новия брой на мъжкото модно списание „Da Man", познат на българския зрител от сериала „Престъпления от класа" (White Collar). Хубавецът позира  спретнат в костюм на Tommy Hilfiger за корицата на изданието.

Мат е син на футболиста (по американски футбол) от „Далас Каубойс" - Джон Боумър, но избира да стартира кариера извън футболното игрище. Скоро след като завършва колеж, той прави своя дебют в телевизията в сапунената опера „Всички мои деца".

След като работи последователно за няколко шоу програми, той става най-известен като мошеника Нийл в хитовия сериал „Престъпления от класа". В момента Мат е фаворит на интернет-феновете за ролята на Крисчън Грей във филмовата адаптация на „Петдесет нюанса сиво". Проблемът е, че Мат наскоро си призна, че е гей и че има връзка със своя филмов агент Саймън Холс. Двамата имат трима сина, родени от сурогатна майка, като двама от тях са близнаци.

Ето и какво споделя 35-годишният актьор със списанието:

Затова как да пази здравия си разсъдък в Холивуд:

"Да имаш живот извън бизнеса е много важно. За мен, това е моето семейство. Те винаги са на първо място и винаги ще бъдат. Ние, актьорите сме благословени да можем да разказваме истории. Това е важно за човечеството, за да се разбере: кои сме, откъде идваме, какво се случва с нас, на какво сме способни."

За бащинството:

"Бащинството даде смисъл и перспектива на моя живот. Всички парадигми се размърдаха. Децата ми са най-доброто нещо, което някога ми се е случвало."

За бъдещите си проекти:

"Току-що завърших филма „Зимна приказка", в който имам малка роля. Това е магически реализъм, който се върти около любовната история между Колин Фарел и Джесика Браун Финдли. Сред другите звезди на лентата са Дженифър Конъли, Ръсел Кроу и Уил Смит. Миналата есен работих по филм, наречен „Космическа станция 76" заедно с Лив Тайлър и Патрик Уилсън. През април се връщам на снимачната площадка на 5-тия сезон на „Престъпления от класа"."

Вижте снимките на красавеца Мат в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 години

Абе ти си яко ***, "вид на богат хомосексуалист"... ***...Това е елегантен стил и визия,по такива си падат жените ,а не по селяни...Ако имаш комплекси се обърни към фризьор,поразходи се из моловете и си накупи нови дрешки,ходи на фитнес и прочие.

27

Жена

преди 11 години

Жените в днешно време си падат предимно по такива голямоглави с вид на богат хомосексуалист ;) Жалко за такива като мен все по-малко истински мъже се намират..

26

Анонимен

преди 11 години

Повече ***, по малко конкуренция за хубавите жени!

fallback