Снимка: сп. Vs
fallback

Титлата „супермодел" не се дава без нищо и Ева Херцигова продължава да ни показва, че я заслужава. Чешката хубавица, която в момента е бременна с третото си дете, позира за корицата на новия брой на списани Vs. Magazine (явно кадрите са правени преди да ѝ проличи коремът).

Русата красавица позира в кожа и дантела и изглежда поразително, както винаги. Снимките са на фотографа И Цай, който улавя перфектно дългите крака на Ева.

Блондинката, която ще навърши 40 години през март, носи интересни съчетания, вдъхновени сякаш от испанската мода – прозрачни ризи, дълги поли, ярко червен цвят, бродерии...

Звездата с поразително изразителни скули вече е майка на двама синове – на 5-годишния Джордж и на 2-годишния Филип, които са от връзката ѝ с италианския бизнесмен Грегорио.

Въпреки че е в модния бизнес вече 20 години, Ева не показва никакви признаци на забавяне на кариерата си, като в момента участва в три рекламни кампании - на марките Prada, Dior Beauty и Brian Atwood.

По този повод тя казва пред списанието следното: "Понякога се чудя как ми се случи всичко това. Дори не исках да ставам модел, а мечтаех да уча в университет. Исках да следвам история, да свиря на акордеон, а се озовах в Париж пред обектива на камерата...."

Ева позира за изданието в дрехи на Guess, Ralph Lauren, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci и обувки на Louboutin.

Вижте кадрите на неувяхващия супермодел в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 11 години

До 18. Е ти ако си яздил на 20 , защо да не можеш да яздиш и до 40 или 50 ? Ако си на 40 , не може ли да караш колело , или и на 65 да си , полезно е за равновесието ... само да не те мързи да се размърдаш !Природата ли ти е виновна , или ограниченото мислене ?

17

Анонимен

преди 11 години

До 2. Вярно ли е смешно да раждаш на 40.Е на 40 ще гледаш внуци ? - майка ми не е имала внуци на 40 , от катуна , че може да имаш и правнуци на 40 .

16

до келеша

преди 11 години

бабушкера е ***.

fallback