Снимка: сп. L’Officiel Hommes
fallback

Очарователната Ева Лонгория стопли мъжките сърца през декември, след като демонстрира секси извивки по бельо в GQ, а сега успя да превземе и корицата на френското списание L'Officiel Hommes. Всъщност звездата с мексиканска жилка се появява на цели две корици като на едната е със съвсем къса коса, подобно на колежката си Ан Хатауей.

За успокоение на феновете си, на втората корица Лонгория е разпуснала буйната си грива, която доста допринася за сексапила ѝ. Дамата позира в стилни рокли, които са в класическото бяло, черно и сиво. Някои кадри имат леко еротичен привкус, тъй като ясно се вижда, че Ева е без сутиен. Тя носи големи шпиц-деколтета, които уж допълнително разтваря с ръце, притискайки гърди.

Неотдавна тя каза, че все още се ласкае, когато ѝ кажат, че е сексапилна, но пък определено осъзнава как да подчертае достойнствата си.

Дрехите и аксесоарите, които стилистите са подбрали за фотосесията са на марките Saint Laurent, Celine и Cartier. Често Ева облича и някой тоалет от колекцията на скъпата си приятелка Виктория Бекъм, но този път е пропуснала!

Вижте кадрите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

!!!

преди 11 години

Къде точно заприлича на Ан Хатауей да кажете само??

8

иван

преди 11 години

прилича ми на един мой колега в университета който ми беше първата любов. Казваше се Васил.

7

до legaladvice

преди 11 години

Не бе, те щото Ан Хатауей има патент над късите прически и затова...

fallback