Снимка: сп. Elle
fallback

Виктория Бекъм е богата, известна, обсебена от модата и според мнението на повечето хора - студена жена, която не се усмихва. Тя обаче е и много повече. Виктория е работохоличка и лоша готвачка. Това разкрива самата съпруга на Бекъм в новия брой на британското сп. Elle.

Вики и цялото ѝ семейството се върнаха в Англия, след като договорът на Дейвид за спортния тим „Ел Ей Галакси" приключи в края на миналата година. Изглежда, че промяната се отразява най-вече на децата им, които страдат по Америка. Ето и какво разказва за промените и живота си бившата спайска.

„Не съм имала намерение да доказвам на някого нещо. Исках да докажа на себе си, че мога да го направя. Не ми се налага да работя, имам нужда да го правя", споделя за работохолизма си дамата.

„Всички тези хора (големите дизайнери) не са получавали нищо на готово. Те са работили здраво за името си и аз не съм получила нищо ей така... Държа на етиката в работата, Дейвид също е много етичен в професията си. Искам и децата ми да бъдат като нас. Мисля, че можеш да постигнеш всичко, стига да работиш здраво", допълва още г-жа Бекъм.

Що се касае до популярността, тя казва: „Когато бях на сцената с момичетата от Spice Girls си мислех, че всички тези хора са тук, за да видят останалите четири, а не мен. А когато започнах да излизам с Дейвид и хората ни снимаха, смятах, че те го правят само заради него".

Сега Вики е далеч по-уверена, като самочувствието ѝ идва най-вече от професията ѝ и от успехите, които постига на модния фронт. Въпреки това тя и за момент не си позволява да се отпусне и да не бъде перфекционист. „Трябва да вярваш на хората, а аз се превърнах в маниак на тема контрол. Понякога ми е трудно, но искам да контролирам всичко".

Сега г-жа Бекъм ще може да упражнява контрол, не от Америка, а от родната Англия. В преместването си тя вижда нови възможности и се надява на още по-добро бъдеще. „Сега, след като Дейвид приключи работата си с „Ел Ей Галакси", започваме нова глава от живота си. Като семейство сме доста развълнувани от живота, който ни предстои през новата година", допълва дизайнерката.

След снимките за сп. Elle, на които Вики показва повечко плът, но без да се разделя с класата си, дамата получава чиния с йоркширски пудинг, който да занесе на децата си. Това я кара да направи още едно признание:

„Децата много ще се зарадват, когато вляза с тези сладки изкушения. Знаете ли какво ми казват, защото аз не съм най-добрата готвачка, макар да се старая много. Те ми казват: „Мамо, знаем, че основната съставка е любовта, с която готвиш за нас".

За жена като Вики не е задължително да е факир зад печката. Нея я бива в толкова други неща и особено в позирането. Вижте резултатът от фотосесията за Elle в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 11 години

Дейвит взе много милиони от Америка , е сега се правят на работни , все пак ще си вложат част от парите ..По е добре да прави реклами на сладки !

20

българка

преди 11 години

Маце, я ела в България на 500 лева заплата да бачкаш от сутрин до следобед и се прибираш да готвиш, да гледаш деца, да чистиш....ако не си минала през това не ми говори за здраво бачкане , нито възпитание. Само една българка знае какво е.

19

Mimi

преди 11 години

Tazi e Super kompleksarka+Grozna (sama si go prizna v edna statiq she nikoi ne izlizal s ne:)Dobre she izlaga momcheto ta pokrai nego Pfui

fallback