Джордж и Стейси, Снимка: Reuters

Джордж Клуни намери кусур и на настоящата си връзка. Актьорът напоследък не е много щастлив във връзката си със Стейси Киблър и то заради желанието ѝ да бъде популярна.

Покрай Клуни екскечистката вече е известно име, което може да влезе в топ листата на Холивуд. Това никак не радвало актьора, защото той смятал, че звездното общество може да опорочи Стейси, пише сп. InTouch.

"Джордж я харесваше, защото тя не беше известна. Сега е навсякъде с него и хората вече я разпознават. Той иска някоя, която да не е толкова популярна", сподели източник пред списанието.

Стейси е очарована от холивудския начин на живот и непрекъснато се бута по различни партита и светски събития, което не е сред приоритетите на Клуни.

Той от своя страна иска да влага енергията сив кариерата си, което вероятно може да стане причина за поредната раздяла на Джордж.

„Тя иска да се забавлява, а той работи много. За Джордж кариерата е по-важна от връзката му. Има още награди, които предстоят, така че дотогава със сигурност ще останат заедно", допълни още информаторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase