Снимка: Ann Taylor
fallback

Кейт Хъдсън показва, че има талант на истински модел по време на снимките за пролетно-лятната кампания на марката Ann Taylor. Кейт носи няколко елегантни рокли, тъй като тя е лице на марката през настоящата година.

Още по-очарователното е, че Хъдсън ще се включи и като дизайнер с линия от колекцията на Анн за по-топлите месеци. Моделите, с които позира, са с ярки цветове, флорални мотиви и графични шарки. Нямат ръкав (с едно изключение) и дължината им е една идея над коляното. Идеята е да бъдат удобни, женствени и модни.

Снимките са дело на фотографа Норман Джийн Рой и са правени в студио в Лос Анджелис.

„Работата ми с Ann Taylor беше невероятно изживяване и ние имаме една невероятна връзка помежду си. Да облека всички тези неща, за мен беше удоволствие, те са пълни с младежка енергия и усет", споделя актрисата и допълва: „Трябваше да танцувам, носейки някои невероятни рокли и високи токчета пред дигитален екран, докато снимахме".

Партньорството между Кейт и Ann Taylor ще бъде дебют за Хъдсън в модния свят. Актрисата ще работи с творческия директор на марката Лиса Акселсън по модели за лятото, планирани за месец май.

„Щастливи сме, че можем да разширим партньорството си с Кейт. Нейната увереност ни вдъхновява. Тя винаги успява да влезе в различни роли с много стил", казва Акселсън.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Митко

преди 11 години

Успех, от все сърце.

4

7

преди 11 години

БРАВО ,ДОБРО МОМИЧЕ !

3

кк

преди 11 години

защо няма нищо Кимито или аз съм пропуснал нещо

fallback