Снимка: Жерар Пике/twitter

Той е едва на два дни, но мама Шакира няма търпение да се похвали на света с хубавото си момченце. Гордият татко Жерар Пике се оказа още по-нетърпелив и пусна в Twitter снимка на малкия Милан.

От бебока не се вижда почти нищо освен двете му крачета, обути в сладки бели маратонки. Изглежда те са правени специално за него, защото на едната се вижда надпис „Милан", каквото е и неговото име.

Снимката на Пике веднага събра куп пожелания и възклицания от феновете. Един от тях написа: „Много е сладък, но искаме да му видим лицето!". Вероятно и това ще стане съвсем скоро и по всичко личи, че медиатор ще бъде Twitter.

Двойката едва ли ще продаде снимките на някое списание, което доста звезди правят, тъй като Шакира е по-благотворително ориентирана и предпочита да събира пари за другите деца, а не да печели от своето.

Малко преди да роди, певицата и любимият ѝ се снимаха по-разголени за кампания на UNICEF, която събираше средства за бебета в нужда. Блондинката направи онлайн бебешко парти и обеща да събере най-необходимото – ваксини, храна и консумативи за дечица, чиито родители не могат да им ги осигурят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase