Антъни и Де Лима, Снимка: Reuters

Марк Антъни се раздели с приятелката си Шанън де Лима след близо едногодишна връзка. И новината излезе ден след като певецът се срещнал с бившата си съпруга Дженифър Лопес, майка на двете им деца.

„Марк вече не се среща с модела Шанън де Лима", каза говорителят на звездата пред сп. People. Двойката е скъсала официално в средата на януари.

Връзката на Марк и Шанън стана публична благодарение на Twitter миналия януари, когато Антъни нарече модела „моята статуя на свободата".

За последно двойката бе забелязана заедно тази година на 16 януари в нощен клуб в Ню Йорк. „Шанън танцуваше с приятелки и пиеше шампанско. Тя правеше снимки непрекъснато с айфона си и в един момент дори реши да се пошегува с Марк и започна да играе в скута на Питбул", разказа източник пред медията за онази вечер.

„Истината е, че си изкарахме страхотно заедно, но нещата помежду ни вече не се получават", каза Де Лима пред People.

Преди да започне връзката си с нея, Марк бе женен за Дженифър Лопес седем години. В момента дивата излиза с танцьора си Каспър Смарт. Това обаче не ѝ пречи да поддържа добри отношения и с бащата на близнаците ѝ Макс и Еме.

Според източници певицата се е срещнала с Антъни за два часа и половина в хотел „The Mark", който после е забелязан да излиза с наведена глава, нежелаейки да го разпознаят, пише New York Post's Page Six.

Наскоро Лопес обърна сериозно внимание в медиите на драматичния период около раздялата си с Антъни, повтаряйки колко зле се е чувствала и как не е спирала да плаче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase