Снимка: сп. Esquire
fallback

Меган Фокс е една от най-сексапилните майки. И ето че няколко месеца след раждането на сина си тя е готова да позира по бельо за сп. Esquire. В новия брой на медията Меган критикува колежката си Линдзи, което може да се превърне в скандал. Дамата я сравнява с Мерилин в негативен аспект и обяснява защо е премахнала татуировката си с лика на легендарната актриса.

Вижте какво казва брюнетката от „Транспортърс" :

За премахването на татуировката ѝ на Мерилин Монро: „Започнах да чета за нея и осъзнах, че нейният живот е бил невероятно труден. Сякаш визуализираш нещо, което ще ти се случи в бъдеще. Не исках да ми се случват подобни негативни неща. Тя е била нещо като Линдзи (Лоън) - не много надеждна и трудно си осигурявала доходи. Тя е имала целия потенциал на света и го е пропиляла. Не смятам да следвам нейните стъпки".

За славата: „Не мисля, че хората я разбират. Те си мислят, че трябва да си затваряме устата и да спрем да се оплакваме, защото живеем в големи къщи и караме Бентли. И според тях животът ни е прекрасен. Това, което те не разбират, е, че славата е като времената в гимназията, където съучениците те обиждат и ти се подиграват. Славата е това, но в глобален аспект, където срещу теб се изправят милиони".

За това как успява да се контролира: „Не понасям хапчета. Не обичам да пия. Не мисля, че може да изляза извън контрол. Контролирам се напълно. И знам, че сега си мислите: Защо тогава тя трябва да ходи на църква? Защото там се чувствам в безопасност. Възпитана съм така, че да се чувствам сигурна в Божиите ръце. Не съм в безопасност със себе си."

А снимките на сексапилната майка, не пропускайте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

анонимен

преди 11 години

Това ми прилича на "Господи защо в наи- трудните моменти виждам само моите стъпки на пътя на живота, -Тогава те носих на ръце"

12

Анонимен

преди 11 години

това ще го счупа от секс

11

малкия местан

преди 11 години

такава баба да имам ,ДЯДО МИ НЕ ТРЕБЕ

fallback