Снимка: сп. L'Uomo Vogue
fallback

Джерард Бътлър е сексапилният мъжкар от корицата на новия брой на италианското мъжко списание L'Uomo Vogue (януари/2013 г.). Мъжествения шотландец е заснет в черно-бяла фотосесия със сериозно и дори леко намръщено изражение на небръснатото си лице.

Кадрите са дело на Том Мънро, а стайлингът е на Рушка Бергман. За кадъра на корицата тя е подбрала за актьора смокинг на Giorgio Armani.

Докато тенденцията е мъжете да стават все по-метросексуални (и по-суетни дори от жените), ние виждаме един леко груб, но много изразителен мъжкар в лицето на Джерард, който може да разтрепери коленете на почти всяка жена.

Ако сте фенове на Джерард гледайте го в неговия най-нов филм „Игри на сърцето" (Playing for Keeps), където той е самотен баща, който става треньор на местния детски отбор по футбол (в който тренира и сина му) и без да осъзнава, привлича интереса на майките (Джесика Бийл, Ума Търман, Карин Зита Джоунс), чиито деца тренира.

Вижте кадрите на шотландската кинозвезда в галерията на Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 11 години

Ако да си необръснат, което си е чист мързел, е мъжкарско... всеки занемарил се мъж е с*кс символ. И най-вече старците по селата.

9

Анонимен

преди 11 години

Що ли не се получи с тая фотосесия?

8

Анонимен

преди 11 години

Не му отиват всички роли . В някои е дибре , но в други комични не е много и му личи кривогледството .Чак да ти треперат коленете е прекалено силно казано !

fallback