Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Не минава и месец, в който Линдзи Лоън да не се забърка в скандал. Блондинката отново е обвинена в кражба на бижу, само че този път работата е по-сериозна, тъй като то някога е принадлежало на легендарната Елизабет Тейлър, пише RadarOnline.

"Линдзи се сприятели много с медицинската сестра на Елизабет Тейлър по време на снимките на Liz & Dick. Елизабет ѝ е дала скъпа гривна, която била от огромно значение за звездата. Линдзи веднага се влюбила в бижуто и му се възхищавала постоянно. Малко след това скъпоценният накит изчезнал от дома на сестрата – в деня, в който Лоън ѝ била на гости", разказа източник пред медията.

„Медицинската сестра в началото решила, че Линдзи просто е забравила да ѝ върне бижуто, след като го пробвала и ѝ позвънила да я попита. Естествено, Линдзи отрекла да е взимала верижката, но дамата не ѝ повярвала.

Тя се ядосала и заплашила актрисата, че ще се обади на ченгетата. Тогава един от хората на Линдзи донесъл обратно бижуто на собственичката му, която била силно разстроена от случилото се", допълнил още информаторът.

Това е втората кражба на скандалната блондинка. Линдзи е в процес на пробация, след като преди години открадна скъпа верижка от бижутерския магазин Venice.

На 15 януари пък тя трябва да се яви в съда по делото за катастрофа в Санта Моника, случила се миналата година с нейно участие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase