Снимка: сп. Elle

Ако Наоми Кембъл приеме да влезе в някой сезон на риалитито „Сървайвър", има голям шанс да спечели. Черната перла може и да е известна с карпизите си, но не може да се отрече, че тя е истински боец.

Години наред тя умело пази имиджа си на един от най-желаните топмодели, демонстрира буен нрав, който за малко не я вкара в затвора (след като удари асистентката си с мобилен телефон), а за капак преди месец бе нагло ограбена и пострада от крадците, като скъса сухожилие, след като те я избутали мощно на тротоара.

Нищо не може да сломи духа на пантерата. След инцидента тя сложи усмивката на лице и отиде на всички партита, на които се изискваше нейното присъствие, макар и придвижвайки се с помощта на патерици.

Във февруарския брой на сп. Elle Наоми демонстрира от типичната за нея войнственост, нежност, самочувствие и едновременно много класа. Моделът е облечен в черно и бяло, като акцент са дългите рокли с прозрачни материи. Кембъл изглежда несломима, уверена и вечна – защото тя не се променя, въпреки че годинките ѝ растат.

Без значение от характера ѝ на Наоми може да ѝ се признае едно – тя е истински професионалист и знае как да се задържи на върха. Прочетете го в очите ѝ като разгледате галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase