Снимка: Lascana

Откакто Джерард Бътлър проби в Холивуд, той се превърна в неустоим плейбой. Но изглежда хубавецът най-накрая се кротнал до прелестната румънка Мадалина Генеа. Съдейки по последната ѝ фотосесия по бельо, виждаме защо! Дамата е неустоима, облечена в черна дантела, под която се вижда перфектното ѝ тяло, покрито с идеален тен.

24-годишната хубавица излиза със звездата от пролетта на миналата година, а покрай новогодишните празници предизвика истински фурор, след като бе забелязана да се целува с любимия си в ресторант в Капри. Бътлър не сваляше ръце от младото си гадже, а тя го гледаше с влюбен поглед.

Мадалина не изпуска от очи половинката си и често посещава снимачната площадка, когато той е на работа. Дамата също има амбиции да влезе в света на киното, но до момента не е получавала някаква голяма роля.

Преди няколко години се заговори, че тя има връзка с друг талантлив актьор – виден ценител на красивите модели - а именно Леонардо Ди Каприо.

Миналата година Генеа успя да се сдобие с малка роля във филм на Дом Хемингуей. В момента тя се е съсредоточила върху моделската си кариера и това да бъде идеалната половинка за Джерард, чийто шавлив поглед е труден за задържане.

Вижте божествената Мадалина в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase