Секс лентата на Ким я изстреля в звездната орбита. Снимка: Reuters

Случайно попаднала в медийното пространство секс лента е най-лесният начин да се издигне човек до върха. Това обаче, може да се случи само, ако все пак има потенциал да се превърне в звезда или поне има близки, които са знаменитости.

Така го правят в Холивуд, така го правят и у нас! Ким Кардашиян реши да излезе от сянката на приятелката си Парис Хилтън и да покаже, че е нещо повече от част от антуража ѝ.

През далечната 2007 г. брюнетката се уедини с тогавашното си гадже – рапъра Рей Джей – в хотелска стая, където се отдаде с него на страстта си. Уж случайно, тяхната любовна игра лъсна в интернет и си спечели милиони фенове. 39-минутното видео бе гледано от безброй потребители онлайн, а миналата година дори бе оценено на 18 милиона британски лири, писа в. Sun.

Ким не е единствената, която се възползва от този трик за слава. Още куп знаменитости, които в даден момент бяха позабравени, се опитаха да съживят интереса към себе си по този начин.

Подобна ПР-акция е типична за нежния пол. Господата, които са демонстрирали уменията си в леглото, по-скоро са станали жертва на любопитен фен или някой изнудвач, но така или иначе не приемат присърце, че светът може да ги види как правят секс.

Вижте секс лентите на кои знаменитости станах обществено достояние в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase