Снимка: сп. Body

Кели Озбърн е от жените, които цял живот водят борба с килограмите. Дълго време дамата се правеше на непукист и отговаряше с пренебрежение на подмятанията на нейни колежки за пищното си тяло. Всъщност на Кели ѝ е пукало, но просто не е знаела как да се отърве от от ненужното тегло. Сега дъщерята на Ози се е разделила с повече от 30 килограма и с гордост показва фигурата си по бански в новия брой на сп. „Body".

"Толкова съм секси. Научих се да уважавам и обичам себе си, нещо, на което не смятах, че съм способна", споделя Кели пред медията и допълва: „За пръв път се почувствах добре на миналогодишните награди „Еми". Сложих си красива рокля и когато се погледнах в огледалото, се разплаках".

Сред откровенията на звездата се отличава изказването ѝ, че не килограмите са това, което я е направило по-щастлива и уверена. „Хората мислят, че отслабването ме направи щастлива. Това не е вярно. Научих се да се обичам и да мисля за себе си. Загубата на излишно тегло бе само една полза от всичко останало. Трябваше да работя върху себе си".

Кели е потърсила услугите на терапевт и в началото много се е страхувала от сеансите. „Това бе най-страшният момент в живота ми. Никога досега, не съм се чувствала толкова разголена. Трябваше да бъда себе си, без никакви маски", пояснява тя.

Звездата е една от малкото, която признава, че упражненията не ѝ доставят удоволствие. Тя не обича да се поти в залата, но знае, че това е ключът към здравето и хубавата фигура.

„Чувствах се много мизерно и потна, но в края на тренировката усещането беше невероятно. Нещата не се случват бързо, трябва да мине много време. Накрая започваш да полудяваш, като гледаш как някой яде чипс, защото ти самият не можеш да си го позволиш. Но си струва усилието", издава още певицата.

В момента Кели не се отказва от нищо. Тя обожава шоколада и си го позволява в разумни граници.

„Сега се упражнявам всеки ден и не се чувствам добре, ако пропусна дори една тренировка. Невероятно е как тялото ти се променя с фитнеса, но трябва наистина да го искаш".

Вижте промените, които са настъпили у Кели в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase