Петра и Бърни Екълстоун
fallback

Как ли щяхте да се чувствате, ако бяхте дете на едни от най-богатите хора в света? Няма спор, че животът ви щеше да е лишен от ежедневните парични проблеми. Къде обаче остава отговорността, произлизаща от името, което носите и тежестта на състоянието, което един ден ще бъде ваше?

На почти всички богати наследници не се гледа с добро око и повечето биват заклеймявани като разглезени и егоистични личности. Сякаш светът се върти единствено около тях. За радост, или това ще се окаже изтъркано клише, или има много изключения от общото правило.

На вашето внимание представяме десетте най-горещи милиардерски наследници. Разбира се, със състоянието, което притежават родителите им, няма как да не зарадват децата си с някой и друг разхитителен подарък. Това са например сватба за 60 милиона долара или пък луксозни частни яхти.

Въпреки всичко, богатите наследници не бездействат. Някои от тях са станали известни с работата си като модели и бизнесмени. Други пък предпочитат да стоят далече от прожекторите и да се занимават с благотворителност и частни дейности.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте кои са десетте най-горещи наследника на милиарди състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Ангел до 13

преди 11 години

Няма как да станеш много богат и да задържиш богатството си ако си некоректен измамник.Да станеш милярдер трябва да имаш голям бизнес хиляди служители , влиятелни партньори ,контрагенти и консултанти.Всяко твое действия ще се следи от медии.Името ще е най-важното което притежаваш защото то ти отваря вратите навсякъде.Ако го загубиш ще загубиш и хора които изброих по горе.А без тях ще фалираш.Днес.бг не е мястото за такива разсъждения поради неквалитетнат публика,така че нищо ако не ме разберете

17

Анонимен

преди 11 години

Мошенник на какво може да научи детето си освен на това което може.

16

Анонимен

преди 11 години

19, и се пускат лафчета как на ония свят нищо не можеш да вземеш и как щял да дойде видовден или някоя друга подобна смехория. Тъжна история.

fallback