Кандис Суонепол, Снимка: сп. Muse

Тази година група модели показаха, че имат амбициите да завземат модния подиум. Лицата и имената им вероятно са ви известни. Поне на повечето от тях! Те за кратко се наложиха като супермодели и физиката им буди възхищение не само у мъжкия, а и у женския пол.

Както се досещате, основният инкубатор на красиви модели е марката за бельо Victoria's Secret. Няма момиче, което да е работило за нея и да не се е реализирало по-нататък в световен мащаб.

Е, можем да изключим Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Ева Херцигова и всички други от онова златно поколение, които се превърнаха във вечните икони на бранша.

Но кой беше чувал за Карли Клос? Или за Кандис Суонепол или за Дауцен Крос,...преди да сложат сутиените и бикините на марката?

Най-малката претендентка за кралица на модния подиум през 2013 г. е само на 17 и от клана Кардашиян, макар и с фамилия Дженър.

Тази година на мода бяха Ирина Шейк, Бар Рафаели, Жизел Бюндхен и Миранда Кер, а през 2013 .... научете, като надникнете в галерията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase