Снимка: khloekardashian.celebuzz.com

Семейство Кардашиян има традиция. Всяка година преди коледните празници членовете на фамилията, която нараства с всяка изминала година, застават пред обектива за колективна празнична картичка. Всички са облечени в една цветова гама и се усмихват като по команда.

Тази година темата е бяло и докато трите сестри с голямо его – Ким, Кортни и Клое – се опитват да изпъкнат, се оказва, че окото грабва малката Кендъл Дженър. 17-годишната хубавица носи рокля с гол гръб и е застанала в най-добрата си моделска поза, така че да изпъкне.

На снимката се забелязват и две нови попълнения - дъщерята на Кортни Пенелопе и котето на Ким – Мърси, което ѝ бе подарено от половинката ѝ Кание Уест. За съжаление, то вече не е живо, след като почина едва на 4 месеца от инфекция, засегнала вътрешните му органи..

Картичката е правена преди да се случи трагичното събитие, което много натъжи риалити звездата. И макар за снимките всички да са сложили усмивките си, се оказва, че картичката в действителност е колаж.

Клое и съпругът ѝ Ламар Одом са липсвали на фотосесията и са били добавени дигитално по-късно. Кендъл също е била „добавена", тъй като по време на снимките е била болна, както и половинката на Кортни Скот Дисик.

Вижте промяната на семейство Кардашиян, с помощта на коледните им картички през годините, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase