Райън Гослонг, Снимка: Reuters
fallback

Кой не обича героите? На големия екран блокбъстърите са именно тези филми, които имат силен герой, борещ се за справедливост или за спасяването на света. Спайдърмен, Батман, Капитан Америка, Тор ... те ще си останат любимци на публиката още десетки години наред.

Ала за да бъдеш герой не ти трябва талант (дори актьорски), а да имаш инстинкти и желание да помагаш. Всеки ден по улиците има хиляди герои, които не са увековечени във филми и за които дори пресата не успява да научи. Това не прави постъпката им по-малко достойна, а просто неизвестна. И в крайна сметка не я обезсмисля.

Вперили поглед в екрана, повечето хора си мислят, че звездите от касовите ленти са разглезени фукльовци, които пъчат мускули и вирят нос благодарение на техните статисти и каскадьори. Да не забравяме, че киното е художествена измислица, но и има на какво да ни научи. И ето че дори и сред холивудските богопомазани има актьори и актриси, които действат уверено и извън екран.

Преди да бъдеш звезда, ти си преди всичко човек. Това го знаят и Райън Гослинг, и Шон Пен, и Харисън Форд и Том Круз. Техните екшън герои им помогнаха да се превърнат в такива и в реалния живот, след като не останаха безразлични към човешките трагедии.
Екранният Индиана Джоунс винаги е готов да пилотира хеликоптера си, за да помогне на някое дете, загубено в горите, или на жени, заклещени в планината. Шон Пен не може да си затвори очите пред природните бедствия и се включва активно, когато земетресение или ураган се стовари над някое населено място.

Дамите в шоубизнеса също не са с ледени сърца!

Вижте кои знаменитости се оставиха на човешките си инстинкти и се превърнаха в герои и извън екрана в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 11 години

А НАШИТЕ СЕ ДРОГИРАТ ,НАПИВАТ И НАС..АТ !! ТУК ВСИЧКО Е СБЪРКАНО!!!

fallback