Борислав излезе трети от Къщата. Снимка: Булфото
fallback

Борислав не скри радостта си, че е излязъл от Къщата на Биг Брадър. Пред Dnes.bg той заяви, че е щастлив и че за него няма значение дали е излязъл първи или трети.

И все пак не влезе ли в предаването именно за наградата?

Честно да си кажа изобщо не ме изкефи. Като я видях, разбрах, че не е моята кола. Какво да правя женска кола? Трябва да я подаря на някоя жена от семейството, а те всички си имат. Мислихме, че е друга наградата и като видяхме тази, се успокоихме.

Какво си мислехте?

Че е по-голяма, като например Infiniti за 125 000 лв. За тази кола не ме е яд. А и не е само наградата e от значение. Искахме да се махнем оттам. Целият ден бе много напрегнат. Чакахме да мине всичко, да ни разпитат журналисти, да ни поснимат, да помахаме по телевизията и да изчезваме. Един месец е достатъчно участие. Аз съм спортист. Щом се налага, ще седя до края. Не съм и губещ, все пак не излязох първи. Може би само ако бях изгонен първата седмица, щях да съм малко разочарован.  

Защо беше толкова труден финалът?

Накрая камерите ни следяха постоянно, нямаше много хора и тези, които останахме в Къщата, се бяхме изчерпали изцяло. Познаваме се толкова добре, че сами на себе си не сме си интересни. Отвън може да изглежда красиво, но вътре нямаме достъп до хора, телевизия, интернет, телефони, развлечения. Това ни побъркваше. Бяха най-дългите ми дни.

Кой сезон ти беше по-труден?

Миналия сезон като че ли изобщо не ми бе труден. Може би причината се състоеше в това, че за първи път изпитвах вълнение, че ще ставам известен и хората ще ме разпознават. Това ме е карало да се чувствам добре. Тогава седях 50 дни, а сега само 30, но тези ми се отразиха твърде тежко. Явно продуцентите са знаели, че хора, които вече са живeли в Къщата, трябва да им направят по-късо пребиваване, за да не се побъркат. Примерно не знам как са изкарали съквартирантите във ВИП Брадър. На нас ни писна. Вълнението минава бързо и остава едно монотонно всекидневие. Биг Брадър се включва един път на ден да ни каже нещо, някой път и не се включва. Тишина. Моят буен характер се укроти и това не ме кефеше.

Би ли участвал пак?

Всичко е въпрос на пари, но ако правя такива жертви, трябва да си заслужава. В момента изобщо не ми е до това.

Лесно ли живя отново под един покрив с Лили?

Нормално живях. Приех я като всички останали. Беше ми весело с нея. Тя е готин човек, харесвам я. Имаше много смях и шегички, които си знаем и още помним. Случваха се моменти, в които нямаше нужда да си говорим, тъй като се разбирахме само с поглед. Никакви други емоции.

Разкажи за отношенията ти с Цеце, ако се бяхте срещнали извън Къщата...

Няма да кажа нищо. Ако имаш и други въпроси, свързани с нея, по-добре ги забрави. Все едно я няма. Искам да науча всички да не ме питат за Цеце.

След Биг Брадър...

Искам да се прибера и да си постоя поне един час във Facebook. Предстоят и празници – семейни, Нова година. Ще си ги изкарам подобаващо, мисля да си взема два месеца почивка.

Смяташе ли, че ще победи някой, който не е българин?

Не, но в началото на предаването, като обсъждахме с Лестер тази тема, той обясняваше, че сигурно няма да е финалист, тъй като е от Македония, аз му казах, че в България всичко е възможно и ние сме такива хора, които сме способни да изберем някой чужденец само защото не е българин. То и така стана накрая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Анонимен

преди 11 години

каква беше тая сапунка бе, обичам я не я обичам, вече два сезона, тюКакто каза Кънчев "както винаги открит и директен като истински спортист" ??

100

Анонимен

преди 11 години

Най-готиния пич и мъжкар от всички брадъри до сега!

99

ha ho...

преди 11 години

Мирясахте най после? колко сте злобни и завистливи ***!Дори и сега го сънувате този готин БОБИ....А той ще го премести в другия джоб и ще си ходи с гордо вдигната глава----хубаво си е хубаво!!

fallback