Чарлийз Терон качи 15 кг , за да заприлича на чудовище и това ѝ донесе "Оскар". Снимка: Reuters
fallback

Всички те са красиви, известни и безсрамно богати холивудски звезди. Отстрани животът им изглежда безпроблемен и щастлив, точно като в някой от техните филми, завършващи с „хепиенд“. Истината е, че в името на известността и успеха, които имат, някои актьори и актриси са пожертвали дори физическата си стабилност.

Трансформациите, които преживяват актьори като Том Ханкс, Матю Макконъхи, Натали Портмън, Ан Хатауей и много други са в името на една единствена роля, на един филм.

Някои от звездите са принудени да гладуват и да спазват строга диета в продължение на месеци, само за да влязат в желания образ. Разбира се, някои щастливци биват възнаградени за усилията си не само с успеха на филма, а и с най-желаната филмова награда – Оскар.

Съществува и другата крайност, в която холивудските звезди трябва да напълнеят драстично, за да се превъплътят успешно в ролята си. Такива примери са Рене Зелуегър, която качва килограми за емблематичната си роля на непоправимата романтичка Бриджит Джоунс. Към нея се присъединява и друга перла на Холиуд – Чарлийз Терон, както и Хилъри Суонк. Компания им прави последният Батман – актьорът Крисчън Бейл.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте звездите с най-драстична промяна в теглото заради филмова роля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Даола

преди 11 години

Чарлийз Терон и много красива и надарена актриса , а в Чудовището надскочи себе си. Нямаме такива актриси - за съжаление.

10

подкрепям #3!!!

преди 11 години

Ама, Днес.бг, наистина ли не сте чували за РОБЪРТ ДЕ НИРО, качил 30кг за Raging Bull?????Жалко, и филмът, и актьорът са доста известни.....

9

Искам и аз да стана жертва от такава професия. :)

fallback