Мила Кунис е маниак на тема видеоигри. Снимка: Reuters
fallback

Всеки човек се нуждае от хоби. Хобитата са здравословен начин за прекарване на приятно времето си, което провокира човешката страст и креативност.

Освен това са добър начин да си починем от реалността поне за малко. За някои хора писането е хоби, за други - риболовът, за трети - колекционирането на някакви предмети.

Известните личности не са по-различни от нас, а в действителност може би имат дори по-голяма нужда от хобита от всеки друг. В края на краищата те са безумно богати и имат много свободно време, но са подложени на сериозен стрес заради своята популярност.

Тоест трябва да измислят начин как да харчат парите си и как да запълват тези свободни периоди. Отдавана се знае, че Брад Пит събира метални скулптури, Боно се опитва да допринесе повече за световния мир и да сложи край на глада, а Хю Хефнър колекционира красиви и глупави блондинки.

Предлагаме ви списък с най-интересните и неочаквани хобитата на някои от най-популярните личности в Холивуд. Ще се изумите от страстта, с която Уил Смит и Том Круз се дуелират в компанията на Дейвид Бекъм или пък на обсебването на Сюзън Сарандън на тема тенис на маса.

Другите интересни неща, ще научите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Де винкел де

преди 11 години

А пък бедните имат едно любимо хоби-отвреме-навреме да правят богатите с една глава по-ниски.На площада пред Бастилията

11

гочо

преди 11 години

Българина има хоби след работа да отиде на друга работа ,защото докато богатите се чудят как да си харчат парите той се чуди как да ги изкарва.Ама какво да се прави всеки с дертовете си и на богатите не им е лесно как се харчат толкова много пари.

10

Анонимен

преди 11 години

хазарите се опитват да налагат еталолони и за сексапил и красота - без резултат , както се вийда на снимката - жалкото еврейче, което би по сексапил всички - смех!

fallback