Мила Кунис е маниак на тема видеоигри. Снимка: Reuters

Всеки човек се нуждае от хоби. Хобитата са здравословен начин за прекарване на приятно времето си, което провокира човешката страст и креативност.

Освен това са добър начин да си починем от реалността поне за малко. За някои хора писането е хоби, за други - риболовът, за трети - колекционирането на някакви предмети.

Известните личности не са по-различни от нас, а в действителност може би имат дори по-голяма нужда от хобита от всеки друг. В края на краищата те са безумно богати и имат много свободно време, но са подложени на сериозен стрес заради своята популярност.

Тоест трябва да измислят начин как да харчат парите си и как да запълват тези свободни периоди. Отдавана се знае, че Брад Пит събира метални скулптури, Боно се опитва да допринесе повече за световния мир и да сложи край на глада, а Хю Хефнър колекционира красиви и глупави блондинки.

Предлагаме ви списък с най-интересните и неочаквани хобитата на някои от най-популярните личности в Холивуд. Ще се изумите от страстта, с която Уил Смит и Том Круз се дуелират в компанията на Дейвид Бекъм или пък на обсебването на Сюзън Сарандън на тема тенис на маса.

Другите интересни неща, ще научите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase