Ева Лонгория, Снимка: Reuters

Каквото и да си говори размерът има значение. Всички размери имат, защото по един или друг начин ни помагат да се оправяме в живота. Ръстът например може да бъде хем предимство, хем недостатък.

Казват, че ниските хора като цяло са по-злобни и напористи, защото цял живот трябва да се набиват на очи, за да получат внимание. Така ли е наистина?

Може би има някаква логика, но пък повечето дами копнеят да бъдат опреличени като „джобни гаджета". Малко мъже биха искали да излизат с върлини, високи по два метра. А и високите мъже като че ли си търсят миньончета. Вземете например баскетболиста Тони Паркътр, който се ожени за дребничката Ева Лонгория, която няма 160 см.

Ким Кардашиян също е сред най-ниските звезди в Холивуд, а и тя залитна по баскетболист и все още не може да се отърве от оковите на брака си, продължил 72 дни.

Тези жени нито веднъж не се оплакаха от ръста си. Носят токчетата с голямо удоволствие и макар да не стават за манекенки, често се изявяват като модели в различни фотосесии.

Ръстът не може да ти попречи да следваш мечтите си, той не може да те спре да бъдеш някой.

И ако дори само за момент сте проклинали височината си, която ви се е струвала прекалено малка, то погледнете в галерията на Tialoto.bg и вижте тези прекрасни жени, които засенчиха милиони с дребничкия си ръст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase