Снимка: Gotham

Ако Пенелопе Крус е музата на Педро Алмодовар, то Ума Търман безспорно е любимката на Куентин Тарантино. Високата блондинка блесна като истински диамант в неговия екшън „Убий Бил". Всички тръпнат в очакване Тарантино най-накрая да направи и третата част, но Търман признава, че все още няма сценарий.

Все пак Ума не бездейства в очакване на ролята на умел убиец. Тази година тя стана майка на прекрасно момиченце, а междувременно не пропуска да прелисти някой и друг сценарий. Актрисата признава, че иска да освежи кариерата си и не се съмняваме, че ще го стори.

През декември блондинката краси корицата на сп. Gotham, в което освен ведра визия тя показва и философския си поглед върху живота, семейството, кариерата. А ето и какво казва:

За умението да балансира между семейството и кариерата: „Въпросът за баланса винаги ми е изглеждал много забавен, защото не смятам, че съм го постигнала. Все си мисля, че не правя достатъчно. Смятам, че се оправям добре у дома, но извън него... Усещам предизвикателството. Има толкова неща, които искам да правя и мога да направя. Върша доста неща и децата ми растат независими и самостоятелни. Но сега имаме бебе (Луна). Страхотно е и усещам, че съм на едно различно място в живота си.

Когато бях по-млада и станах майка, не мислех, че мога да върша друго, освен да се грижа за бебето ми. Бях направо обсебваща. Чувствах се виновна за това, че работех или че не работех. Сега е различно".

За предстоящите ѝ проекти: „Тъй като тази година родих малката ми дъщеричка, не съм се разбързала да снимам. Но имам малка роля в комедиятa "Playing for Keeps". Беше доста забавно. Също така заминах за Германия и снимах грандиозна сцена за филма "Nymphomaniac" (Нимфоманка), в която водя монолог. Не съм нимфоманка, но ще бъде доста скандално. В момента чета различни сценарии и смених агентите си. Освежавам малко кариерата си".

За възможността да снима „Убий Бил 3": „Говори се за това непрекъснато, но все още нямам сценарий. Куентин знае, всички знаят и се надяват да има трета част. Скоро гледах „Убий Бил", което не бях правила през последните 7-8 години и се изненадах колко добре сме го направили. Не би трябвало да се изненадвам, разбира се, но съм толкова самокритична, че ми трябват 10 години да харесам нещо, което съм на правила".

За това как избира режисьорите, с които да работи : „Обикновено като гледам какво вече са режисирали. Понякога може да имам късмет, а понякога – не. Обичам режисьори, които са и сценаристи. По-специално е чувството да работиш с някого, който режисира собствената си творба".

Вижте снимките от броя в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase