Снимка: сп. Factice

Ким Кардашиян все още не се е превърнала в лице на колекцията на гаджето си Кание Уест, но пък гордо позира по бельо за новия брой на френското списание Factice. Риалити звездата се подложи на диета, за да отслабне и да се пъхне в дрехите, сътворени от рапъра.

От страниците на модната медия виждаме сексапилните извивки на брюнетката, но е трудно да се прецени дали нейната визия се дължи на фотошопа или на усилен труд в залата и хранителен режим.

Със сигурност се вижда, че лицето на Ким е обработено сериозно - изгладено е до съвършенство, а скулите й са подчертани.

Кардашиян позира по копринени сутиени, жартиери, корсети и токчета на дизайнера Кристиан Лоботин. Прическата ѝ залага на обем "ала 50-те", а визията е допълнена от наниз перли, пухени наметки и пръстен във формата на цвете.

Макар че изглежда великолепно, Ким е налегната от сериозна тъга. Наскоро почина 4-месечната ѝ персийска котка Мърси, която ѝ бе подарък от Кание в началото на септември.

„Влюбих се в Мърси. Няколко седмици след като я получих, тя се разболя. Имаше стомашни проблеми, малката Мърси почина на следващия ден, след като я заведохме на преглед", сподели с тъга Кардашиян.

Другата причина, която едновременно тревожи и радва брюнетката, е датата за делото ѝ за развод с Крис Хъмфрис. През февруари Кардашиян ще влезе в съда, за да се види ще успее ли накрая да се раздели с баскетболиста и да се омъжи за Кание, който вече напира да я вземе за съпруга.

Защо Уест толкова бърза да направи Кардашиян своя съпруга вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase