Снимка: сп. Vogue

Карла Бруни-Саркози доказва от корицата и страниците на последното издание на Vogue, Париж (декември2012/януари2013), че е една несъмнено красива жена въпреки силното ретуширане на кадрите.

Нейната визия не се е променила много с течение на времето и тя все още заслужава славата си на супермодел от златното поколение на 90-те години, а именно това на Хелена Кристенсен, Ясмин Ле Бон, Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън.

След като отстъпи от публичния политически живот като съпруга на предишния президент на Франция – Никола Саркози, Карла бавно си връща своя личен и професионален живот отпреди статута ѝ на първа дама.

Карла Бруни е като котките – сякаш има седем живота. Тя беше топмодел, после се превърна в успешна певица, след което стана президентша, междувременно роди две деца, а сега иска да възобнови музикалната си кариера.

44-годишната красавица с италиански произход е снимана за корицата от невероятния фотографски тандем Мерт&Маркус, като позира в семпла дънкова риза, а гримът на очите ѝ е опушен.

На кадрите красавицата носи тоалети в черно и бяло, подбрани от модната редакторка на списанието Емануел Алт.

В интервюто Карла отново показва, че е все същата романтична душа, която пее нежни песни и реди красиви стихове.

„Най-трудната част от живота ми все още предстои. Това е втората му част", казва тя.

Определено си струва да разгледате снимките на Карла в галерията а Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase