Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Както всяка раздяла в Холивуд, и тази на Джъстин Бийбър и Селена Гомес търпи развитие във времето. Двойката, която преди по-малко от месец приключи отношенията си по настояване на дамата, е вечеряла в началото на седмицата в интимна обстановка.

„Те флиртуваха един с друг и изглеждаха щастливи заедно. Когато стана време да си тръгват, Джъстин взе ръката ѝ и изглеждаше сякаш иска да я защити. Беше много сладко", сподели гост на същия ресторант пред US Weekly.

Доскоро Селена отказваше да се вижда с Бийбър и дори бе заявила, че не му вдига телефона, но ето че 20-годишната брюнетка трудно може да се откъсне от чувствата си към певеца. Според пресни клюки въздействие ѝ е оказала нейната приятелка Тейлър Суифт, която е настояла да се изяснят с канадеца.

„Когато Селена се видя с Тейлър, тя беше наистина стресирана покрай всичко, което се случва с нея и Джъстин. Но Тейлър ѝ напомни колко е луд Бийбър по нея и тя трябва да опита да изглади отношенията си с него", допълни друг източник.

Причината за проблемите помежду им се корено във флиртаджийското поведение на Бийбър. Той пишел съобщения на друг момичета, което карало Гомес да се чувства глупаво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase