Снимка: сп.WestEastMag

Тайра Банкс е от топмоделите, които обичат по-ексцентричните превъплъщения. Дамата побърза да се похвали с една от последните си фотосесии, където залага на асиметричните форми, напомнящи стила на Лейди Гага.

Топмоделът, който изгря в началото на 90-те години на миналия век, е дегизиран изцяло в черно, като прилича на екшън героиня от бъдещето. Фотосесията е за сп. WestEastMag и определено се вписва в екстравагантния стил на Далечния Изток.

Освен официалните кадри, тъмната перла постна и няколко снимки в Twitter, които са от мейкинга за фотосесията, пускайки интересни коментари. Сред акцентите в кадрите е не само облеклото в стил ала Жената-корка, а и очите на дамата, които са силно очертани с очна линия и черен грим. Ноктите ѝ са доста дълги и под една от любителските си снимки, на която държи чаша вода, тя пише: „Жадни ли сте? Как Риана успява да се справи с такива нокти?"

Влиянието на Лекди Гага може да се усети не само в ноктите и тоалетите, а и в обувките. Банкс позира с прочутите платформи, емблематични за блондинката. Нейните са на дизайнера Александър МакКуин и са обсипани с декоративни камъни.

„Свирепо! Тези обувки са вдъхновени от Лейди Гага. Добре, че не се налага да стоя на тях", коментира под снимката Тайра.

Вижте интересните кадри в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase