Снимка: сп. i-D Magazine

Наскоро топмоделът Лара Стоун обяви, че очаква първото си дете, но както виждате от снимките ѝ за новия брой на списание i-D, коремче още не се вижда.

В същото време кадрите за изданието разкриват почти в детайли прекрасното ѝ тяло.

Моделът се появява в редица съблазнителни и много страстни пози. На един от кадрите е облечена в умопомрачителна черна рокля на Gucci, на друг се появява гола до кръста, наметната със сако, на трети носи черни бикини на Agent Provocateur и прозрачна винтидж риза на Harlette, на четвърти е с прозрачна рокля на Givenchy...

За нейната визия в стил „бохо шик" се е погрижил Луиджи Мурено, който е оформил с преса вълнообразната ѝ руса грива. Опушеният грим на очите и тъмните ѝ устни допълват имиджа ѝ на ретро-вамп изкусителка.

Снимките са дело на фотографското дуо Daniele&Iango, а стайлингът е създаден от модния директор на списанието Шарлот Стокдейл.

28-годишната моделка наскоро обяви, че очаква първото си дете от комика Дейвид Уилямс. В интервюто Лара се описва като "срамежлива, лоялна, нежна и малко досадна". Тя признава, че най-добрият съвет, който е получавала някога, е да не се тревожи за неща, които така или иначе няма да я направят щастлива.

Разгледайте кадрите на провокаторката Лара в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase